was successfully added to your cart.

Goedkope Loodgieter Antwerpen

Bel de goedkope Loodgieter Antwerpen op 0032-380-83905

Vrouwen bellen vaker onze goedkope Loodgieter Antwerpen

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen relatief vaker en/of sneller een Goedkope Loodgieter Antwerpen inschakelen dan Goedkope Loodgieter Antwerpenmannen. Dit heeft vaak vooral te maken met het feit dat veelal mannen het probleem zelf proberen op te lossen, met wisselend succes. Ruim 55% van de bellers blijkt vrouw te zijn en de overige 45% man. De problematiek waarvoor iemand belt verschilt ook per geslacht.
Mannen bellen een Goedkope Loodgieter Antwerpen voornamelijk voor complexe storingen die ze zelf niet kunnen oplossen.

 

Daarnaast komt het ook voor dat mannen het probleem zelf groter maken en ten einde raad zijn. Ze besluiten dan uiteindelijk een loodgieter in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een kraan waarbij een koppeling plots afbreekt. Zo lijkt het in het begin een klein klusje, maar als het misgaat blijft de leiding constant lekken, moet u de hoofdkraan dichtdraaien en bent u veel verder van huis.
Daaruit blijkt dat vrouwen over het algemeen hun werk graag uitbesteden aan een vakman. Dit zijn over het algemeen dan klussen die door een handig persoon uitgevoerd kunnen worden. Vrouwen schakelen hier liever meteen een erkende en goedkope Loodgieter Antwerpen voor in die het probleem direct en vakkundig op kan lossen. Opmerkelijk is daarnaast dat vrouwen veel waarde hechten aan de kosten, dit in tegenstelling tot mannen. Zij zijn vaak al blij dat er ├╝berhaupt iemand langs kan komen die het probleem kunnen oplossen waar ze zelf niet uit komen. Goedkope Loodgieter AntwerpenDe vrouw beheert in de meeste gevallen de portemonnee, zij heeft het laatste woord over de kosten. Wanneer de man een afspraak maakt zal hij dit eerst met zijn vrouw moeten overleggen. Zij beslist uiteindelijk over het budget en of de klus doorgaat, bleek uit het onderzoek.

De meest voorkomende klussen waarvoor wordt gebeld zijn: verstopping in keukenafvoer, reparatie aan toilet, keuken- en douchekraan monteren, leidingen repareren en gaslekkages.
Tot slot valt op uit het onderzoek dat de meest voorkomende klussen gemeld worden door een vrouw. 65% van de mensen die belt voor een verstopte keukenafvoer is vrouw. Dit in tegenstelling tot een reparatie aan een waterleidingen, waarvoor 20% aan de bellers vrouw is.

 

Vooral mannen die aan het klussen zijn raken plots een waterleiding waarvoor ze dan over het algemeen zelf de telefoon voor pakken om hulp te vragen van een deskundige en goedkope Loodgieter Antwerpen.
Heeft u een loodgieter nodig? Neem dan bijvoorbeeld contact op met de goedkope Loodgieter Antwerpen wanneer u last heeft van lekkage in Antwerpen. Zij kunnen u 24 uur per dag, 7 dagen per week helpen met allerlei lekkages.

Bel de goedkope Loodgieter Antwerpen op 0032-380-83905

Leave a Reply